Hurrá, itt a jó idő!

Igen, megérdemeljük, régóta várjuk a tavaszi időjárást. Néha esik, de többnyire süt a nap, és mi ezt élvezzük. Kint vagyunk a szabadban, és kitesszük magunkat az UV sugárzásnak. Ebben a hónapban posztjainkat az UV védelemnek szenteljük, kövessenek minket.

Kezdjük azokkal, akik nem viselnek szemüveget. Nekik ajánljuk napszemüvegeink széles választékát.

Miért vásároljak az Optik-Trend-ben napszemüveget, amikor a különböző drogériákban töredék áron megszerezhetem a hasonlóan jó és jónak látszó napszemüveget?

Ez a kérdés mindenkiben felmerülhet, szeretnénk megmagyarázni. Mi kizárólag neves gyártók termékeivel dolgozunk, az olasz Luxottica és Safilo, Lisa Sirani és babyLON, illetve a mexikói Pineda Covalin termékekkel, továbbá az osztrák Swarovski, svájci INVU szállítja üzletünkbe a minőségi napszemüvegeket.

ray-ban_3
Ray-Ban napszemüveg

A napszemüveget nem csak egy szezonra vásároljuk: ha időtálló fazont választunk, évekig hű társunk lesz a nyárban, tavaszban, de ne rettenjünk meg a téli viselettől se! Napszemüvegeinkre garanciát vállalunk, amelyet a gyártó cégek biztosítanak.

A napszemüvegek egyik legfontosabb tulajdonsága lehet a polarizált lencse. Az ilyen lencsével ellátott napszemüvegek segítenek minket abban, hogy kényelmesen tudjunk autót vezetni, hiszen az ilyen lencsék csökkentik a káprázást, amelyet a vizes aszfalt, vagy havas táj okozhat, és nem utolsósorban a látott képek színe is sokkal kellemesebb.

sv6
Swarovski napszemüveg

Másik fontos tulajdonság az optikai jellemzők összessége. Gyártóink által készített napszemüvegek optikailag tökéletesek, lencséjük nem torzít, nem okoz fejfájást a viselésük.

vo5034sb__100x50
Vogue napszemüveg

Napszemüvegeink alapanyaga minőségi, nem fog 2-3 hét után lekopni a festék, eltörni a forrasztás. Minden napszemüvegünk dioptriás kivitelben is elkészíthető, akár az eredetivel megegyező színben (ilyenkor azonban a márkajelzés eltűnik a lencséről)

Ezek a jellemzők nem mondhatóak el a 2-3000 forintos napszemüvegekről, ezért ha önmagunkkal szemben igényesek vagyunk, akkor ezek közül a napszemüvegek közül választunk.

805289114567_shad_qt
Ray-Ban Aviator polarizált napszemüveg

Üzletünkben elérhető választék:

Ray-Ban, Vogue, Swarovski, Pineda Covalin, INVU, Polaroid, Oakley, Lisa Sirani, babyLON

Üzletünk az új érdi Interspar első emeletén található, ahol ingyenes szemvizsgálatra is van lehetőség, amennyiben szemüvege nálunk készül.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s