Melyik multifokális lencse a legjobb nyáron?

A kérdés önmagában nehezen megválaszolható, hiszen az első dolog ami eszünkbe jut, az a design, ami jelen esetben nem képezi témánk részét.

Viszont milyen megoldások állnak rendelkezésre, hogy egy multifokális lencse viselő jól érezze magát, és védje szemét a káros UV sugárzás ellen?

Ha a szemünkről beszélünk, első és legfontosabb dolog, hogy jól lássunk, illetve védje szemüvegünk a szemünket.

Ma már szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen egyszerre mindkét kritérium teljesülhet.

Alapvetően szemünket a felületkezelés és a lencse alapanyaga védi: ha Önnek vékonyított szemüveglencséje van, az teljeskörű védelmet nyújt átlagos körülmények között a káros UV sugárzás ellen.

sv5

Emellett ajánljuk a fényre sötétedő lencséket, amelyek az UV védelem mellett fényvédelmet is biztosítanak. Számtalan szín érhető el, illetve elérhetőek ma már az autóban is sötétedő szemüveglencsék. Rendkívül kényelmes megoldást nyújtanak ezek a termékek.

fényresötétedőlencse.jpg

Ha Ön erős színezést szeretne, akkor a dioptriás napszemüveget ajánljuk, amely egy színezett lencsét jelent, és természetesen multifokális lencsékre is elérhető.

Ha Ön szeret vízparton tartózkodni, vagy télen síelni szokott, akkor a polarizált változatot javasoljuk, amely drasztikusan csökkenti a nem kívánt csillogásokat.

vo5034sb__100x50
Vogue napszemüveg dioptriás kivitelben is készülhet

Ezeket a lencséket az Optik Trendben található napszemüvegekbe is el tudjuk készíteni, azonban előtte érdemes konzultálnunk, hiszen szakmai segítség szükséges hozzá.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s