Vagány szemüvegek, jó látás

Az Optik Trend indulása óta fontos célkitűzésünk, hogy a nálunk vásárolt szemüvegekben az emberek jól érezzék magukat. Ezért alakítottunk ki egy igazán minőségi kollekciót, amely Ray-Ban, Oakley, Vogue, Lisa Sirani, Babylon és egyéb minőségi szemüvegkereteket tartalmaz. Hogyan kapcsolódik ez az iskolakezdési akcióhoz?

Gyermekünk iskolába megy, vagy kezdi az új tanévet, és kiderül: nem megfelelően lát! Semmi probléma, ez nem tragédia, ha betartjuk a fontos szabályokat.

1: Vigyük el a gyereket évente egyszer legalább, teljeskörű, gyerekszemész által végzett vizsgálatra. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy gyermekünk jól fog látni, és tanulmányait nem hátráltatja a látása

HD_kepernyo_KIDS

2: olyan szemüveget válasszunk neki, amely megfelelő kialakítású, nem kicsi, nem nagy, megfelelő méretű. Mostanában divatosak a nagy lencsés szemüvegek, de ne essünk át a ló másik oldalára, hogy 2 számmal nagyobb keretet kap a gyerek, mert az divatos 🙂

Mother and daughter with eyeglasses playing with tablet

3: olyan szemüveget vásároljanak, amely a gyereknek tetszik. Fontos tény, hogy a gyerek egy olyan szemüveget, amelyet nem szeret, nem ő választott, nem fog viselni. Ez többszörösen rossz: nem fog megfelelően látni, illetve olyan dologra adtak ki pénzt, amely utána nem szolgálja őt. Üzletünkben látszerész és optometrista végzettségű kollégák állnak rendelkezésükre, ők meghatározzák az irányt a dioptria alapján: lehet-e damilos, fúrt keret, és utána közösen fogják kiválasztani azt a keretet, amely optikailag, esztétikailag is megfelelő.

Ha a közös csapatmunka eredménye egy vagány szemüveg lesz, az mindenkinek jó 🙂

Üzletünkben 14 éves kortól vállalunk szemvizsgálatot, viszont szemüvegkeretekkel az egész fiatal korosztálytól kezdve az idősekig, mindenkinek megfelelő megoldást tudunk nyújtani mind árban, mind elképzelésben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s