Magunkról

Az Optik Trend 2017. március 3-án nyílik az érdi Interspar központban. Célkitűzésünk, hogy bemutassuk azokat a különleges megoldásokat, amelyek nem csak segítik Önt tisztán látni, de emellett különlegesek is.

pineda kicsi 2.jpg

Szemüvegkereteinket különös gonddal választjuk ki, kizárólag a magas minőséget felvonultató gyártókkal vesszük fel a kapcsolatot, hiszen az ügyfeleink elégedettsége nagyban függ a választott szemüvegkeretek minőségétől.

Tommy-Banner-2.jpg

Szemüveglencséink ajánlásakor szem előtt tartjuk a könnyű használatot, a rendkívül magas minőséget, ezért az Essilor és a Hoya cégek szemüveglencséit ajánljuk, de tiszteletben tartjuk ügyfeleink választását.

all-about-vision-menu

Kontaktlencséink és ápolószereink pedig a mai követelményeknek megfelelően a legmagasabb minőségűek. Érdemes az Optik Trendet választani, hiszen a kontaktlencsék mellé szakértő, optometrista vizsgálat is párosul.

eyes_slide_show

Forgalmazott fontosabb márkáink (ABC sorrendben): Alcon, CooperVision, Emporio Armani, Essilor, Hoya, Lisa Sirani, Pineda Covalin, Ray-Ban, Swarovski, Tommy Hilfiger, Vogue