Blog

A multifokális lencse hatalmas segítség

40 éves kor felett a szemlencsénk elveszíti rugalmasságát, ezért bizonyos távolságokra nem tud szemünk fókuszálni. Ez azt jelenti, hogy nem tud domborulni, ezért közelre, olvasáshoz nem tudja ellátni “munkáját”. Korábban ezt a helyzetet bifokális lencsékkel és olvasószemüveggel oldották meg. Ma sokkal korszerűbb megoldások állnak rendelkezésünkre.

Tovább a cikkre….

 


 

Vagány szemüvegek, jó látás

Az Optik Trend indulása óta fontos célkitűzésünk, hogy a nálunk vásárolt szemüvegekben az emberek jól érezzék magukat. Ezért alakítottunk ki egy igazán minőségi kollekciót, amely Ray-Ban, Oakley, Vogue, Lisa Sirani, Babylon és egyéb minőségi szemüvegkereteket tartalmaz. Hogyan kapcsolódik ez az iskolakezdési akcióhoz?

Tovább a cikkre….

 


Divat? Mankó? Szerszám?

Kezdődik az iskola, mindenki ennek a lázában él. Elengedhetetlen, hogy a gyerek jól lásson az iskolában, hiszen így tud kitűnően tanulni. De mi is a szemüveg? Rögtön Harry Potterré válunk? Követjük a celebek által diktált divatot? Egy szükséges rossz? Vagy komoly kiegészítője mindennapjainknak?

Tovább a cikkre….


Bringázni mentem…..

Miért fontos ez? Kattintson a részletekért!

Tovább a cikkre…. 

 

 


 

 

Bármilyen jellegű napvédelemre van szüksége, mi segítünk!

Dioptriás napszemüveg? Fényre sötétedő lencsék?

Tovább a cikkre…

 


 

Tévhitek a fényre sötétedő lencsékkel kapcsolatban

Nem győzzük elégszer írni, de végre itt a nyár, és süt a nap, és fantasztikus időjárásunk van, igaz picit meleg volt és lesz is, de ez nem baj. Ami baj, az UV sugárzás! Egyik legjobb védekezés az UV sugárzás ellen a fényre sötétedő lencsék, de miket gondolnak ezekről a termékekről?

Tovább a cikkre….


 

Egy kis Oakley-ológia

Az egész a motocross-ból indult, James Jannard kifejlesztette azt a markolatot, amely nem csúszik. Ez rettentő nagy előny egy versenyző életében, és óriási segítség is egyben.

Később alkalmazták az Unobtanium anyagot különböző helyeken, úgy mint napszemüvegek szára, térd és könyökvédők stb.

Tovább a legújabb cikkre


 

Az UV védelem

Mindenhol halljuk, hogy az UV ellen védelemre van szükségünk, de mi a legjobb UV védelem?

Ismerje meg a védelem lehetőségeit, amely az Ön egészségét szolgálja!

Tovább a legújabb bejegyzésre

 


 

Igen, megérdemeljük, régóta várjuk a tavaszi időjárást. Néha esik, de többnyire süt a nap, és mi ezt élvezzük. Kint vagyunk a szabadban, és kitesszük magunkat az UV sugárzásnak. Ebben a hónapban posztjainkat az UV védelemnek szenteljük, kövessenek minket.

Kezdjük azokkal, akik nem viselnek szemüveget. Nekik ajánljuk napszemüvegeink széles választékát.

Miért vásároljak az Optik-Trend-ben napszemüveget, amikor a különböző drogériákban töredék áron megszerezhetem a hasonlóan jó és jónak látszó napszemüveget?

Tovább a blogra