Látásvizsgálat

Ahhoz, hogy látásunk megfelelően korrigálva legyen mindenféleképpen szükség van egy látásvizsgálatra. Ezt diplomás optometristáink végzik el szaküzletünkben. 

A teljeskörű látásvizsgálat során mind a dioptriális, mind pedig a látástechnológiai problémák kiderülnek és korrekciókat a szakember által elvégzett vizsgálat után el is készítjük Önnek. Amennyiben szeretne egy teljeskörü látásvizsgálatot, illetve új szemüvegre lenne szüksége kérjük jelentkezen be!

Bejelentkezés a következő telefonszámon: +36 70 94 94 996

Miért fontos a látásvizsgálat?

A látás az életünk egyik kulcsfontosságú része, így rendszeres vizsgálata éppolyan lényeges, mint a fogászati ellenőrzések vagy más preventív egészségügyi vizsgálatok. De miért olyan fontos?

  • Korai intervenció: Még ha nincsenek is nyilvánvaló látásproblémák, a vizsgálat során időben észrevehetőek a kezdeti tünetek, melyek később könnyen kezelhetőek.
  • Megfelelő korrekció: Ha szemüveg vagy kontaktlencse szükséges, a rendszeres vizsgálatok biztosítják, hogy mindig az aktuális dioptriával rendelkező látásjavító eszközt használjuk.
  • Átfogó ellátás: Ha az optometrista rendellenességet tapasztal, további szemészeti vizsgálatot javasol, így kizárhatóak a súlyosabb problémák.

Mi a különbség a látásvizsgálat és a szemvizsgálat között?

A szemvizsgálat általában szemész szakorvos által végezhető. Az egész szemet átfogóan vizsgálja, beleértve potenciális betegségeket, mint például a zöldhályog vagy a szürkehályog. 

A látásvizsgálat ezzel szemben kifejezetten a látásélességünkre és fénytörési hibákra koncentrál, optometristák végzik.

Bejelentkezés vizsgálatainkra a következő telefonszámon:
+36 70 94 94 996