Hurrá, itt a jó idő!

Igen, megérdemeljük, régóta várjuk a tavaszi időjárást. Néha esik, de többnyire süt a nap, és mi ezt élvezzük. Kint vagyunk a szabadban, és kitesszük magunkat az UV sugárzásnak. Ebben a hónapban posztjainkat az UV védelemnek szenteljük, kövessenek minket.

Kezdjük azokkal, akik nem viselnek szemüveget. Nekik ajánljuk napszemüvegeink széles választékát.

Miért vásároljak az Optik-Trend-ben napszemüveget, amikor a különböző drogériákban töredék áron megszerezhetem a hasonlóan jó és jónak látszó napszemüveget?

Ez a kérdés mindenkiben felmerülhet, szeretnénk megmagyarázni. Mi kizárólag neves gyártók termékeivel dolgozunk, az olasz Luxottica és Safilo, Lisa Sirani és babyLON, illetve a mexikói Pineda Covalin termékekkel, továbbá az osztrák Swarovski, svájci INVU szállítja üzletünkbe a minőségi napszemüvegeket.

A napszemüveget nem csak egy szezonra vásároljuk: ha időtálló fazont választunk, évekig hű társunk lesz a nyárban, tavaszban, de ne rettenjünk meg a téli viselettől se! Napszemüvegeinkre garanciát vállalunk, amelyet a gyártó cégek biztosítanak.

A napszemüvegek egyik legfontosabb tulajdonsága lehet a polarizált lencse. Az ilyen lencsével ellátott napszemüvegek segítenek minket abban, hogy kényelmesen tudjunk autót vezetni, hiszen az ilyen lencsék csökkentik a káprázást, amelyet a vizes aszfalt, vagy havas táj okozhat, és nem utolsósorban a látott képek színe is sokkal kellemesebb.

Másik fontos tulajdonság az optikai jellemzők összessége. Gyártóink által készített napszemüvegek optikailag tökéletesek, lencséjük nem torzít, nem okoz fejfájást a viselésük.

Napszemüvegeink alapanyaga minőségi, nem fog 2-3 hét után lekopni a festék, eltörni a forrasztás. Minden napszemüvegünk dioptriás kivitelben is elkészíthető, akár az eredetivel megegyező színben (ilyenkor azonban a márkajelzés eltűnik a lencséről)

Ezek a jellemzők nem mondhatóak el a 2-3000 forintos napszemüvegekről, ezért ha önmagunkkal szemben igényesek vagyunk, akkor ezek közül a napszemüvegek közül választunk.

Üzletünk azérdi Interspar első emeletén található, ahol ingyenes szemvizsgálatra is van lehetőség, amennyiben szemüvege nálunk készül.